annaenander.blogg.se

24 november

Kategori: Allmänt

Bara en månad kvar till julafton! Vart tar tiden vägen? 
Idag hade jag en mysig dag tillsammans med Paulina, vi gick först en promenad i piedmont park, en stor park mitt i downtown ungefär. Det är riktigt höstlikt ute här nu och idag var det även kallt. Vi åkte sedan till ett av mina favoritställen Atlantic station och fick syn på en skridsko-bana som dom byggt upp. Där ska vi åka skridskor någon dag! Det är så mysigt med all juldekoration överallt. 
Piedmont park 


Skridsko banan


21 november

Kategori: Allmänt

Och bara 1 vecka kvar till halvtid. Då har jag bott i USA i 6 månader och har bara 6 månader kvar. Min värdmamma började prata med mig idag om jag ville förlänga mitt år, men hon förstod varför och att jag ville åka tillbaka till Sverige i maj. Hon tyckte det var synd för att hon gärna hade haft mig kvar längre men att det är mitt val och beslut. 
Så oroa er inte där hemma! Om 6 månader står jag på svensk mark igen! :)

Just nu sitter dock Lisa på planet till Sverige (men om 10 dagar är hon tillbaka här igen, tack Gud!) hennes år är egentligen slut nu i januari men hon kommer att förlänga 6 månader så hon kände att hon ville hem och hälsa på en sväng nu. 

Och nu är det inte länge tills Malin kommer heller! Jag längtar så mycket och det ska bli så underbart att få träffa henne igen. Mina värdföräldrar frågade hur länge vi har varit vänner osv, vilken typ av vänskap vi har och jag sa att hon är den typen av vän som många gånger känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Då förstod dom hur nära vi står varandra.


En badkille

Han har även lärt sig att man ska kamma håret efter bad (kan ha varit jag som lärde honom det ja) 

Jag fick även höra idag hur tacksam hans mamma är för att Zain och jag står varandra så nära och hur han utvecklas med hjälp från mig varje dag. Det 
kändes bra att få en liten bekräftelse. 


18 november

Kategori: Allmänt

En härlig höstdag med 22 graders värme!



En jobbig period

Kategori: Allmänt

Just nu känns allting lite jobbigt. Kanske är det pga att jag var så ledsen när pappa och David åkte hem eller bara allmänt. 
Det jag ser fram emot just nu är att Malin snart kommer hit!! 

Det är framförallt den här tjejen som får mig att kämpa 

Och den här killen såklart


Vår vecka tillsammans!

Kategori: Allmänt

Har varit helt underbar. Här kommer veckan i bilder:

Första dagen i Atlanta var vi på World of Coca cola. Det var intressant och kul att provsmaka alla deras drycker som finns i världen






På fredagsmorgonen gick vi upp tidigt för att påbörja den 70 mil långa bilresan ner till Orlando, Florida. 


När vi kom fram åkte vi till ett stort outlet och shoppade och på kvällen åt vi middag på resturangen Planet Hollywood.




På lördagen var det tänkt att vi skulle gå på universal studios men vädret tillät inte det så vi spenderade dagen med att shoppa och äta middag på hardrock cafe istället




På söndagen sken solen igen så då åkte vi till Universal studios. I ca 10 timmar åkte vi bergochdal-banor och andra riktigt häftiga karuseller. Det är svårt att förklara hur denna nöjespark är, man måste uppleva det själv för att förstå. Hur som helst hade vi hur kul som helst!




Här var en hel Harry Potter värld uppbyggd










På kvällen var vi helt slut så vi beställde kina mat till hotellrummet och somnade sedan gott alla tre. 
På måndagen åkte vi tillbaka till Atlanta och gick ut och hade en mysig sista middag tillsammans.

I morse åkte dom till flygplatsen och det var inte alls kul att säga hejdå. Jag grät mig igenom hela förmiddagen i stort sätt och försökte trösta mig med allt svenskt godis som David hade med sig. Nu känns det tomt att ligga själv i sängen men förhoppningsvis är man tillbaka till vardagen här snart igen.
Vår vecka tillsammans hade inte kunnat bli bättre, och jag saknar er redan pappa och David. Tack för att ni kom hit!