annaenander.blogg.se

26 december

Kategori: Allmänt

En liten update:
ÄNTLIGEN har jag fyllt 21 år! I Sverige är det inte en speciellt stor grej men här i USA blir livet så mycket enklare när man passerat 21. Jag firade min födelsedag med min vapendragare Lisa såklart. På lördagen den 21 gick vi ut en sväng, jag visade mitt legitimation 00.05  på natten till den 22:a. 
På söndagen tog vi det lugnt och gick ut och åt en middag på kvällen. Av min värdfamilj fick jag en fin liten handväska.




Jul har det ju också hunnit vara! Här i USA firar man julen mer den 25e än den 24e. Den 24e på kvällen hade vi gäster över på middag och sedan på morgonen den 25e delade vi ut julklappar och åt choklad pannkakor till frukost. Zain drunknade i nya leksaker såklart och jag fick en påse med lite allt möjligt i.


På eftermiddagen körde jag ut familjen till flygplatsen, dom är i seattle och hälsar på gamla vänner sedan tiden de bodde där. Så nu är jag ledig i några dagar!
På kvällen hade jag blivit medbjuden till Lisas värdmammas föräldrar på julmiddag. De bodde i ett fantastiskt fint hus och jag fick verkligen uppleva hur det ser ut på film i amerikanska rika familjers hus. Häftigt och väldigt väldigt mysigt! 



Så jag har haft en bra jul men ingenting går upp emot julen hemma såklart. Jag ser fram emot nästa år när jag får spendera den med min familj igen. (Och äta svenskt julbord) 

Jag vill också passa på att tacka alla igen för fina julkort och födelsedags kort! Min anslagstavla är överfull av kort nu och det är så kul! 

Imorgon kör jag och Lisa upp till Nashville, en stad som ligger ca 40 mil härifrån. Mest för att komma iväg en sväng och göra något kul tillsammans! 



16 december

Kategori: Allmänt

Oj vad längesen det var sedan jag bloggade. Malin har varit här vilket var jättemysigt! Vi gjorde många roliga grejer och hade så kul! Tyvärr har jag inga bilder.. 

I torsdags lämnade jag av henne på flygplatsen och på natten kl 23.30 gick min buss till New Orleans där jag gjorde en helgkurs. Det ingår i au pair programmet att gå ett visst antal timmar i skola och då kan man välja att göra en helgkurs istället för att gå på lektioner i veckorna. Himla smidigt tyckte jag, få se en ny stad på köpet! Jag åkte med en annan au pair härifrån och vi hade kul. New Orleans var annorlunda mot städerna jag sett innan. Kändes inte som att man var i usa längre. 
Inatt åkte vi tillbaka till Atlanta och det var mysigt att träffa lilleman igen. 

I helgen fyller jag 21 år och snart är det jul! Jag fick ett paket av mormor och morfar förra veckan med lite presenter som jag blev jätteglad för! Och idag fick jag ett paket ifrån mamma och David som jag också blev jätteglad för! Ett fint smycke och lite julgodis. 

Här kommer lite bilder från New Orleans






En gata som hette likadant som området jag bor i här i Atlanta!

Mississippi floden